SDĚLENÍ FARNÍKŮM

10. 11. 2019

 

V neděli 10. 11. bude sbírka na pojištění kostelů.

Od neděle 10. 11. odpoledne do pátku 15. 11. bude o. Miloslav na exerciciích. Výuka náboženství probíhat bude.

V pondělí 11. 11. po mši sv. bude společenství farníků.

Ve čtvrtek 14. 11. po mši svaté bude svatomartinský lampionový průvod, součástí akce je i vyprávění o životě sv. Martina a krátké vystoupení dětí z mateřské školy Studánka. V Háčku bude možnost zakoupit si pro zahřátí nápoj pro děti i dospělé z nabídky sociálního podniku Pro-charitu s.r.o.

V úterý 19. 11. v 17:00 bude k výročí sametové revoluce sloužit mši sv. pan biskup Václav Malý v prostoru mezi školami. Poté s ním bude v divadle J. K. Tyla následovat beseda.

V neděli 24. 11. bude celodenní adorace. Prosíme, jestli byste se mohli zapsat do tabulky na stolku, nejlépe dva lidi na jednu půlhodinu. Děkujeme.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě videí o naší farnosti i o svatojakubské cestě. Tato videa jsou nyní k dispozici nejen na webu, ale také v předsíni kostela. Děkujeme také za nainstalování reproduktorů do lavic.

Vzadu na stolku si, prosím Vás, vezměte dotazník, který jsme vytvořili na pastorační radě. Byli bychom rádi, kdybyste odpověděli na tři krátké otázky: Co se mi ve farnosti líbí, co bych uvítal nového a čím bych chtěl farnosti přispět. Dotazník pak, prosím Vás, odevzdejte v kostele do připravené krabice, nebo odpovědi pošlete mailem panu farářovi nejpozději v neděli 17. 11. Děkujeme.

Kdo by měl zájem jet společně na poutní místo Filipov u Rumburku v pondělí 13. 1. 2020, ať se prosím zapíše do tabulky vzadu na stolku nebo se ozve kněžím nejpozději 29. 11. 2019. Odjezd o půlnoci z neděle na pondělí, mše sv. ve Filipově ve 4:00 (čas zjevení Panny Marie), návrat v pondělí dopoledne, cena cca 300 Kč na osobu. V minulosti již naše farnost toto poutní místo víckrát navštívila a brala to jako pouť, při které se prosilo za uzdravení nemocných v naší farnosti. Více informací na nástěnce a na farním webu.