SDĚLENÍ FARNÍKŮM

3. 11. 2019

 

V neděli 3. 11. na konci mší svatých bude požehnání maminkám, které očekávají narození dítěte. Při mši svaté v 9:00 bude rytmický doprovod.

V úterý 5. 11. po ranní mši svaté bude pravidelný úklid kostela a fary. Předem děkujeme všem, kteří se ho zúčastní. V 19:00 bude setkání kostelecké ekonomické rady.

V těchto dnech putují po České republice relikvie sv. Vincence z Pauly, 6. 11. budou v Hradci Králové, navečer v Dobrušce, 7. – 8. 11. pak v Bystrém v Orlických horách. Více informací na nástěnce.

Ve čtvrtek 7. 11. po mši svaté bude v kostele ministrantská schůzka pro starší ministranty (od 4. třídy), a také Benjamínek na faře.

V pátek 8. 11. bude společenství manželů, kteří se dřív scházeli.

V neděli 10. 11. bude sbírka na pojištění kostelů.

Vzadu na stolku si, prosím Vás, vezměte dotazník, který jsme vytvořili na pastorační radě. Byli bychom rádi, kdybyste odpověděli na tři krátké otázky: Co se mi ve farnosti líbí, co bych uvítal nového a čím bych chtěl farnosti přispět (např. pomocí při brigádách, úklidech kostela, při psaní matrik a rozpisu bohoslužeb, při drobné kancelářské práci, při starosti o nástěnku v kostele, při praní různých drobností v kostele a na faře, nebo i svou modlitbou…). Dotazník pak, prosím Vás, odevzdejte v kostele do připravené krabice, nebo odpovědi pošlete mailem panu farářovi nejpozději v neděli 17. 11. Děkujeme.

Kdo by měl zájem o farní pouť na poutní místo Filipov u Rumburku, která bude v pondělí 13. 1. 2020, ať se prosím zapíše do tabulky vzadu na stolku nebo se ozve kněžím nejpozději 29. 11. 2019. Odjezd o půlnoci z neděle na pondělí, mše sv. ve Filipově ve 4:00 (čas zjevení Panny Marie), návrat v pondělí dopoledne, cena cca 300 Kč na osobu. Více informací na nástěnce a na farním webu.

Hospic prosí o dobrovolníky, kteří by byli ochotni v sobotu a v neděli být na vrátnici od 9:00 do 13:00. Zájemci ať se prosím nahlásí paní Tošovské (491 467 030, tosovska@hospic.cz). Děkujeme.